Leasing

Lease din bil hos Bagsværd Bilsalg

Hos Bagsværd Bilsalg tilbyder vi privat- og erhvervsleasing af biler i alle klasser til nogle af markedets absolut bedste leasing-vilkår og vi kan altid finde en bil der matcher dine behov.

 
LEASING AF BIL

Leasing er blevet ganske populært blandt danskerne. Leasing er især blevet populært på grund af den økonomiske overskuelighed det giver. Når man leaser, så har man en fast månedlig udgift og slipper derfor for uforudsete udgifter. Dertil har du med billeasing hos Bagsværd Bilsalg gode forudsætninger for at finde en bil der passer til netop dine behov.

 
HVILKEN BILTYPE MATCHER DIT BEHOV?

Vi har altid et stort udvalg af biler, som du kan vælge imellem. For dig er det vigtigt, at du finder en bil baseret på dine behov således at du får mest muligt for pengene. Hvor stor skal bilen være? Skal den bruges primært til bykørsel eller motorvej? Vi har mange års erfaring med leasing af biler så vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bil.

 
SÅDAN FUNGERER LEASING

Når man leaser en bil, så lejer man i praksis brugsretten til bilen i en aftalt periode, for et engangsbeløb, en månedlig ydelse og et antal kilometer der må køres årligt. Disse parametre fastlægges inden der underskrives, således at alle udgifter kendes på forhånd. Den månedlige ydelse forudsætter naturligvis at det aftale antal kilometer der må køres, overholdes. Hos os vil der naturligvis også være en førstegangsydelse samt en månedlig ydelse, og disse varierer afhængigt af den valgte bil, den valgte periode, og det valgte antal årlige kilometer. Vi hjælper gerne med rådgivning, så du får mest muligt for pengene.

 
HØJ KVALITET – SMÅ PRISER

Hos Bagsværd Bilsalg har vi altid gode tilbud på leasing omend det er privat eller erhverv. Vi ligger meget vægt på at være konkurrencedygtige uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Derfor tilbyder vi lave førstegangsydelser, med billige månedlige ydelser, så du får så meget bil som muligt for pengene. Inden du skriver under på kontrakten, så kender du allerede leasingperioden, førstegangsydelsen, den månedlige ydelse og antallet af kilometer du kan køre årligt.

Privat- og erhvervsleasing til de mest konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder privat– og erhvervsleasing af biler til nogle af markedets bedste vilkår og vi kan finde en bil efter dine behov – kontakt os i dag og få et tilbud!

RING TIL OS