Klargøring

Forside

Professionel klargøring af din bil

Kom forbi og prøv en af vores tre populære bilpleje-pakker.


Feature image
Indvendig

Fra 149,-

Populær
Feature image
Komplet pakke

Fra 249,-

Feature image
Udvendig

Fra 149,-

Tilkøb

Vores komplet pakke er den absolut populæreste service vi har når det kommer til bilpleje. Vi har forsøgt at sammensætte en perfekt den således at vi kommer godt rundt om hele bilen og således at du kan køre rundt i en ren og frisk bil.

Nogle gange kan der dog være omstændigheder der kræver noget ekstra rengøring. Derfor har vi tilbyder vi følgende tilkøb, hvis behovet skulle opstå:

Afrensning af tjære fra 99,-

Oprydning af bil fra 49,-

Dækshine fra 49,-

Grundig fælgrens fra 49,-

Hundehår fjernes fra 299,-

Desinfektion af A/C fra 499,-

Ozonbehandling fra 499,-

Sæderens fra 149,- (5 stk. 600,-)

Lygtepolering fra 299,-

Grundig fælgrens fra 49,-

Voks fra 349,-

Polering fra 1.199,-

 

 

Indvendig klargøring

Hos Bagsværd Bilsalg benytter vi kun højkvalitetsudstyr i forbindelse med klargøring, for at opnå det bedste resultat.
Vi fortager en grundig støvsugning af alle sæder, måtter og hvad der ellers er af tekstiler. Derefter rengør vi instrumentbrættet grundigt, og tømmer askebægerne. Til slut runder vi af med at give vinduerne en omgang indvendig polering, så bilen er frisk og velduftende.

 

 

Udvendig klargøring

Ligesom ved indvendig klargøring anvender vi også til udvendig klargøring udelukkende produkter af høj kvalitet. Det gør vi for at sikre at bilen ikke tager skade af behandlingen i processen.
Vi fortager en grundig håndvask af bilen med en autoshampoo der udvælges baseret på bilens årgang og farve. Vi sørger altid for at rense dørfalserne grundigt. Derefter rengør vi fælgene og brændstofdæksel, og afslutningsvis foretager vi en udvendig vinduespolering.