Motorkontor

Forside

Statsautoriseret motorkontor

Hos Bagsværd Bilsalg håndterer vi dagligt nummerplader, du kan både købe nummerplader, omregistre samt afmelde køretøjer, så du kan derfor slippe for at stå i lang kø hos SKAT.

EJERSKIFTE / OMREGISTRERING (UDEN NUMMERPLADER)

Har du købt eller solgt en brugt bil, så står vi klar til at hjælpe med ejerskifte. Vi kan hjælpe med at omregistrere alle slags biler, og det tager ikke mere end 10-15 minutter. Kom forbi når du har tid så ordner vi det.
kr. 600,-

EJERSKIFTE (INKL. 2 NUMMERPLADER)

Hos Bagsværd Bilsalg forhandler vi også nummerplader. Hvis du skal have fortaget ejerskifte af din bil uanset om det er på almindelig- eller gulpladebil, så kan vi klare det for dig. Ring til os eller kom forbi kontoret, så kan vi hjælpe dig videre.kr. 1.500,-

AFMELDING AF NUMMERPLADER

Udover omregistrering og ejerskifte kan vi naturligvis også nemt afmelde dine nummerplader. Vi afmelder dem med det samme og tidsbestilling er ikke nødvendig. Du får en kvittering på, at dine plader er afmeldt og vi giver automatisk besked til dit forsikringsselskab.


kr. 200,-

Når du henter nye nummerplader eller skal have ejer/brugerskiftet din bil, skal du huske at medbringe følgende dokumentation:

  • Gyldig billede-id (pas, kørekort eller lignende)
  • Original registreringsattest, del 1 og 2
  • Registreringsfuldmagt (udfyldes gerne på forhånd)


HUSK – der er gebyr på 200,- efter kl 16:00 og i weekenderne.

Har du spørgsmål så er du mere end velkommen til at kontakte os på 20 87 00 16.