Køb bil online

Forside

Køb bil online

Du kan trygt købe bil online hos os hvis du bor langt væk eller ikke har tid til at komme og se på den bil du ønsker. Når du køber online, tilbyder vi fremvisning af bilen digitalt, dvs. at vi kan fremvise bilen til dig ved en videofremvisning og ellers svarer på dine spørgsmål. Beslutter du dig for at købe bilen kan vi fremsende en købsaftale hvor alle detaljer indgår så vi har det hele på plads. Og så går vi ellers i gang med at gøre bilen klar til dig. Vi klarer alt papirarbejdet så bilen bliver registreret og forsikret korrekt. Vi klarer også finansieringen for dig hvis dette bliver aktuelt. Vi kan også levere bilen til dig mod betalingen.

14 dages fortrydelsesret ved onlinesalg

Køber har 14 dages fortrydelsesret på biler købt online iflg. købeloven. Fortrydelsesretten regnes fra leveringen af bilen til køber. Falder den sidste dag for fristen på en weekend- eller helligdag, udløber fristen den følgende hverdag.

Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail på info@bagsvaerdbilsalg.dk eller med brev. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter levering. Køber skal selv afholde returneringsomkostninger, herunder omkostninger til eventuel af- eller omregistrering af bilen.

Ved fortrydelse refunderer vi betalinger fra dig med det samme når du har givet om besked om, at du fortryder dit køb, dog tidligst når vi har modtaget bilen retur.

Fortrydelsesretten gælder kun biler solgt til privat køber.

Varens stand, når du sender den retur

Køber hæfter kun for eventuel forringelse af bilens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan køre en prøvetur i bilen, som hvis du havde købt bilen i en fysisk butik. Prøvekørsel kan ikke udgøre mere end 50 km. Kører køber mere end 50 km. hæfter køber for et beløb svarende til forringelsen af bilens værdi. Uanset antal kørte kilometer hæfter køber også for eventuel forringelse af bilens værdi, der skyldes ualmindelig brug eller lignende.

Er bilen finansieret via en finansieringssamarbejdspartner, vil omkostninger til staten og banken i forbindelse med dokumenthåndtering af lånet, ikke refunderes til køber.

Der er ikke fortrydelsesret på eftermonteret udstyr.

Takster ved returnering

Kørte kilometer: 0-50 km.: 0 kr.

Kørte kilometer efter 50 km.: 4 kr. pr. kørt kilometer.

Afregistrering af bil og forsikring: 1400 kr.